Oferte locuri de munca top

Restaurantul Dunarea din Neptun-Olimp va fi licitat de RA-PPS

RA-APPS (Regia Autonoma – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat) va derula la sfarsitul acestei luni o serie de noua licitatii pentru vanzarea a 53 de apartamente din Bucuresti , a unui imobil din Poiana Brasov si a unui imobil din Neptun-Olimp.
Licitatiile se vor desfasura in perioada 24 februarie – 4 martie. Toate proprietatile sunt la prima licitatie.
Astfel statul va vinde Complexul Restaurant Dunarea situat in statiunea Neptun-Olimp, judetul Constanta. Pretul de pornire al licitatiei va fi de 1,28 milioane euro fara TVA. Imobilul este o cladire P+1E ce cuprinde restaurant, bar, brasserie, cofetarie. Suprafata desfasurata a imobilului este de 3.247,38 mp, iar a terenului de 6.808 mp.
Cladirea Popicarie „Pajura” din Poiana Brasov va fi si ea scoasa la licitatie la un pret de pornire de 233.500 euro. Constructia are o suprafata de 349,33 mp iar terenul aferent 1.464,62 mp.
Vor fi licitate totodata apartamente cu trei si patru camere amplasate pe strazile Polona, Iancu de Hunedoara, Mihai Eminescu si Sos. Kiseleff.
Cel mai scump dintre apartamente este cel de pe Sos. Kiseleff. Imobilul are o suprafata de 335,91 mp, iar pretul de vanzare se ridica la 295.000 mp.
La polul opus cel mai ieftin apartament licitat este situat pe b-dul Iancu de Hunedoara. Valoarea acestei proprietati se ridica la suma de 69.200 euro. Apartamentul are trei camere si o suprafata de 67,82 mp.

Sus