Oferte locuri de munca top

Reanalizarea ofertelor pentru reabilitarea sitului poluat istoric din Turda

CNSC a dispus continuarea procedurii de atribuire a proiectului „Servicii de proiectare si executie lucrari pentru proiectul Reabilitarea sitului poluat istoric – depozit deseuri periculoase UCT- Posta Rat, Turda”cu reevaluarea ofertei depuse de Asocierea SC MBS Group SRL – Savaterra OY – SC Arcadia Engineering SRL si a celei apartinand Asocierii SC Romabelt Import Export SRL -Geohidroterv KFT. Primaria Turda este obligata sa faca aceasta reevlauare in termen de 10 zile si sa anunte ofertantii cu privire la demersurile sale.

„Reabilitarea Sitului Poluat Istoric – Depozit deseuri periculoase U.C.T. – Posta Rat” reprezinta cel mai mare proiect din cadrul Axei prioritare 2, Domeniul Major de Interventie 2 „Reabilitarea zonelor poluate istoric” a POS Mediu, cu o valoare totala de aproape 20 de milioane de euro, din care 16 milioane reprezinta finantare nerambursabila din Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Proiectul are o durata de implementare de 33 de luni. Prin intermediul acest proiect situl Posta Rat, care este contaminat cu HCH (hexaclorciclohexan), va fi reabilitat in vederea conformarii la standardele de remediere acceptate in Uniunea Europeana, conform unui comunicat al Ministerului Mediului.

Sus