Oferte locuri de munca top

Reabilitarea termica, principalul proiect al Primariei Sectorului 6

371.jpg Reabilitarea blocurilor multietajate va fi cel mai important proiect de investitii implementat de Primaria Sectorului 6 in acest an. Autoritatile vor concentra sume semnificative sip e proiecte de modernizare a spatiilor verzi si modernizarea urbanistica, trotuare, parcari.
Astfel, pentru reabilitarea blocurilor multietajate din sector se va apela la 147,81 milioane lei, fonduri provenite din bugetul local si 40 milioane lei din imprumuturi externe.
Lucrarile de modernizare a Parcului Drumul Taberei vor continua si in acest an. Pentru acest proiect au fost alocate 43,55 milioane lei fonduri nerambursabile si 12 milioane lei proveniti din imprumuturi interne.
Vor fi implementate si doua proiecte de modernizare a spatiilor verzi, unul in Drumul Taberei (30,73 milioane lei fonduri nerambursabile, 4 milioane lei imprumuturi interne) si unul in cartierul Militari (24 milioane lei fonduri nerambursabile, 3 milioane lei imprumuturi interne ).
Totodata, 26 milioane lei, fonduri nerambursabile, vor fi investite in modernizarea urbanistica a strazilor, trotuarelor si parcarilor din cartierul Drumul Taberei.
Mult asteptatul proiect de consolidare si modernizare a cinematografului Favorit va beneficia in acest an de suma de 2 milioane lei provenind din bugetul local.
Tot din bugetul local vor fi finantate proiectele de amenajare a parcului ANL Brancusi, sector 6 (2,5 milioane lei) si de extindere si modernizare a Centrului Social Multifunctional „Neghinita” (1,3 milioane lei).
Primaria va investi peste 5 milioane lei in acest an in studii de prefezabilitate, fezabilitate.
Investitiile din sectorul 6 vor fi finantate din bugetul local 214,84 milioane lei, fonduri nerambursabile in valoare de 157,95 milioane lei, imprumuturi interne 28,5 milioane lei, imprumuturi externe 41 milioane lei.

Sus