Oferte locuri de munca top

Queisser Pharma isi muta sediul in Metropolis Bravo

2044.jpg Compania din industria farmaceutica Queisser Pharma, a inchiriat o suprafata de 265 mp in cladirea de birouri Metropolis Bravo, detinuta de dezvoltatorul austriac Soravia in Capitala. Tranzactia a fost intermediata de consultantul imobiliar Esop Consulting.
Tot in ansamblul Metropolis, din Bd. Iancu de Hunedoara, se va extinde si compania Parexel International, care ocupa deja un spatiu in Metropolis Alpha.
„Apreciem ca in perioada urmatoare si alte spatii vor fi inchiriate in Metropolis Bravo”, a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting /CORFAC International.
Metropolis Bravo dispune de o suprafata inchiriabila de 4.500 mp, din care pana la aceasta data s-au tranzactionat circa 35%, potrivit reprezentantilor investitorului. Cladirea de birouri a rezultat prin conversia unui fost hotel.
Piata de birouri este mai atractiva decat alte segmente imobiliare, fapt demonstrat si prin demararea in 2013 a patru proiecte de reconversie a unor imobile cu destinatie initiala de hotel sau centru comercial, in spatii de birouri (City Offices, Anchor Plaza Offices, Grand Hotel du Boulevard si Metropolis Bravo), aducand pe piata inca aproximativ 45.000 mp.

Sus