Oferte locuri de munca top

Prologis inchiriaza un spatiu de 26.500 mp catre DB Schenker in Ungaria

Prologis, liderul mondial de spatii industriale, a anuntat semnarea unui nou acord de inchiriere pentru un spatiu de 26.500 mp in cadrul Prologis Park Budapest-Sziget cu DB Schenker, lider mondial in furnizarea de logistica integrata, un client global pe termen lung.
Tranzactia include o cladire de tipul build-to-suit de 7.500 mp (DC6) si o suprafata de 19.000 mp ce va fi inchiriata intr-o cladire existenta (DC4). DB Schenkeris planuieste sa isi dezvolte activitatea in aceasta locatie, si sa instaleze inclusiv sediul oficial local din Ungaria.
Cladirea build-to-suit care se preteaza operatiunilor de tip cross-docking va oferi acces pentru camioane de mici dimensiuni pe de o parte si o platforma de incarcare pe de alta. Trasaturile principale ale constructiei includ un spatiu de depozitare fara coloane si rampe laterale de incarcare pentru camioane si dube. Lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in al doilea trimestru al anului 2014, avand ca data de finalizare estimata in al patrulea trimestru din 2014.
„Odata cu dezvoltarea comertului online, am asistat la o crestere a numarului de cereri pentru spatii cross-docking situate in apropierea marilor orase, care permit astfel furnizarea de servicii de livrare in timp scurt”, a declarat László Kemenes, vice presedinte si country officer, Prologis Ungaria. „Prin portofoliul nostru inegalabil de terenuri foarte bine amplasate si expertiza de dezvoltare, punem la dispozitia clientilor nostri solutii personalizate adaptate nevoilor lor logistice. Doar Prologis poate oferi posibilitatea de a inchiria un spatiu intr-o cladire existenta in combinatie cu o noua constructie si potentialul de extindere in cadrul parcului in viitor”.
Prologis Park Budapest-Sziget este situat in zona industriala a orasului Szigetszentmiklós, intr-o subdiviziune a pietei din Budapesta. Parcul ofera acces direct la reteaua de drumuri nationale si internationale prin autostrada M0, care face legatura cu autostrazile M1, M7 si M5, ceea ce o pozitioneaza ca o locatie logistica atractiva.
Prologis detine si gestioneaza un spatiu de logistica si distributie de aproximativ 3,7 milioane mp in Europa Centrala si de Est incepand cu 31 martie, 2014.

Sus