Oferte locuri de munca top

Proiectul de lux Central Garden Residence, cresc preţurile

25Ansamblul exclusivist Central Garden Residence din centrul Capitalei, a fost finalizat. Deşi blocul de patru etaje cuprinde doar 16 apartamente investiţia s-a ridicat la 2,5 milioane euro.

La începutul construcţiei Central Garden Residence, interesul pentru proiectele rezidenţiale adresate clienţilor middle –up era scăzut, clienţii preferând proiectele vechi sau noi la preţuri cât mai mici. În 2014, însă, tendinţa pieţei imobiliare s-a schimbat, iar preţul ansamblurilor noi din zonă a trecut de 2.000 euro/mp.

“Proiectul Central Garden Residence a fost unul îndrăzneţ din start: am început construcţia într-un moment sensibil al pieţei imobiliare. Din fericire, în momentul de faţă, numărul clienţilor interesaţi de un astfel de ansamblu de locuinţe a crescut, iar prin comparaţie cu alte ansambluri din zonă ne situăm chiar în partea de jos a marjei de preţuri. De aceea, nici nu am pus accent pe vânzări în timpul construcţiei. În acest moment, cinci din cele 16 apartamente sunt vândute, interesant fiind că vorbim, în general, de cele mai mari, respectiv mai scumpe apartamente.”

Preţul unui apartament de trei camere situat în Central Garden Residence, strada Dogarilor, nr. 16-18, este de 131.200 euro+TVA.

“De-a lungul construcţiei proiectului, am încercat să fim flexibili şi să le oferim clienţilor nu numai un preţ mai bun, ci şi posibilitatea de a avea un cuvânt de spus în privinţa anumitor detalii de finisaj sau compartimentare a apartamentelor. Conform planului iniţial, în această etapă de dezvoltare preţurile cresc cu 5%.”, a declarat Mădălin Blaj, project manager.

30

Sus