Oferte locuri de munca top

Proiectele de infrastructura din judetul Timis primesc fonduri suplimentare

Consiliul Judetean Timis a repartizat peste 54 milioane lei localitatilor din judet pentru achitarea arieratelor si sustinerea programelor de dezvoltare locala si a proiectelor de infrastructura care necesita cofinantare locala pe anul 2014.
De sumele defalcate vor beneficia toate localitatile din judet mai putin municipiul Timisoara, respectiv 98 de orase si comune.
Cea mai mare suma, 1,6 milioane lei, a fost alocata Municipiului Lugoj pentru realizarea Pietei agroalimentare G. Cosbuc si reabilitarea alimentarii cu apa. Municipiul Buzias va dispune de fonduri suplimentare de 1,1 milioane lei pentru modernizarea strazilor, trotuarelor, aleilor de parc si repararea strazilor din satele Bacova si Silagiu.
De asemenea, municipiul Recas a obtinut un million de lei pentru executia lucrarilor de asfaltare a strazilor, reabilitarea Scolii Generale Izvin si alimentarea cu apa a localitatilor apartinatoare orasului – Izvin, Bazos si Petrovaselo.
Comuna Ghizela va primi un million de lei pentru realizarea canalizarii menajere in localitatea Sanicita si alte lucrari de reabilitare si modernizare.
Toate celelalte comune si orase din judet (exceptand municipiul Timisoara) au primit alocari suplimentare cuprinse intre 0,35 si 0,74 milioane lei.
Primariile din judet au solicitat in total o suma de aproape 280 milioane lei, pentru cofinantarea unor proiecte cu o valoare totala de peste 823 milioane lei.

Sus