Oferte locuri de munca top

Proiecte finantate prin PNDL, verificate de ISC si Corpul de Control  

În perioada 5 – 20 martie 2019 se vor desfășura controale la proiectele finanțate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL)Obiectivele de investiţii vor fi verificate de la momentul promovării acestora şi până în prezent.

Controalele vor  fi realizate de echipe mixte, formate din membri ai Corpului de Control și Inspectoratului de Stat în Construcții . Acestea vor verifica modul de promovare a investiţiilor, respectarea prevederilor legale privind achiziţiile publice aferente acestor investiţii, pregătirea şi implementarea investiţiilor, precum şi stadiile fizice şi valorice ale lucrărilor executate.

Ca urmare a apariţiei în mass-media a unor articole ce vizează modul de implementare a unor proiecte finanţate prin PNDL, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale, viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a dispus constituirea unui grup operativ pentru verificarea aspectelor semnalate.

Echipa din minister, oameni cu experiență în administrația publică locală, ştie ce înseamnă implementarea de proiecte și tocmai de aceea nu permit să planeze nicio suspiciune asupra celui mai important program derulat de minister, PNDL. Nu este important doar prin prisma sumelor mari alocate, ci prin tot ceea ce s-a reușit să se facă la nivelul comunităților locale. Și vorbim aici despre proiecte care au răspuns concret nevoilor de bază din comunități. Este un program extrem de util pentru dezvoltarea României şi care generează rezultate vizibile în toată țara și pentru români. Am promis că activitatea mea va fi ghidată de principiul transparenței și nu abdic de la el”, a precizat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu.

 

 

Citiți și:

Cladire de birouri cu 15 niveluri, in pregatire in Capitala

Un mare afacerist pregateste noi proiecte imobiliare pe litoral

Doua turnuri cu spatii de birouri, in zona de nord a Bucurestiului

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.1/ martie 2019

 

 

 

Un comentariu;

  1. Anonim said:

    uite asa o sa fie verificati cei care poate nu mai ofera suficient sprijin sau fac parte din partide nedorite…

Sus