Oferte locuri de munca top

Proiecte de drumuri transfrontaliere in zona Giurgiu Ruse

O retea de drumuri cu lungimea de 12 km va fi construita in zona de frontiera Giurgiu Ruse in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania Bulgaria.
Valoarea investitiei pentru refacerea infrastructurii rutiere intre cele doua localitati este de aproximativ 5 milioane de euro.
“Sunt convins ca toate lectiile pe care le-am invatat impreuna – prieteni din Romania, prieteni din Bulgaria –  in acest Program, ne vor ajuta sa scoatem in fata oportunitatilor de finantare, cu si mai multa pregnanta, acele proiecte care intr-adevar reprezinta nevoi ale comunitatilor noastre. […], a declarat Liviu Musat, presedintele Consiliului Director al BCRT. Acesta a mai anuntat inaugurarea unei filiale BCRT la Calarasi care va ajuta la intensificarea relatiilor romano-bulgare pe proiecte de frontiera.
Pentru Consiliul Județean Giurgiu este cel de-al optulea proiect transfrontalier în care este implicat, valoarea proiectelor desfasurate prin acest program atingand valoarea de 25 de  milioane de euro.
Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania Bulgaria 2007-2013 a atins nivelul de 175 de proiecte contractate cu un buget total de 300 de milioane de euro

Sus