Oferte locuri de munca top

Proiecte de 3 milioane de lei pentru Spitalul de Pediatrie din Sibiu

Primaria Sibiu a alocat o suma de 3,3 milioane lei pentru lucrari de modernizare la Spitalul de Pediatrie din oras. Investitia se va face pe doua directii care vizeaza modernizarea Clinicii de chirurgie si ortopedie pediatrica precum si extinderea sectiei de Boli infectioase.
Lucrarile de modernizare a Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica presupun igienizarea interioara, lucrari la reteaua electrica, inlocuirea instalatiilor sanitare, schimbarea usilor, a geamurilor si a pardoselii pe o suprafata de peste 2 mii de metri patrati. Valoarea lucrarilor este estimata la 2,5 milioane lei.
Spatiul pe care il ocupa sectia de Boli infectioase va fi marit cu 290 mp prin mansardarea imobilului existent. Astfel in spatiul nou construit vor fi amenajate opt rezerve pentru apartinator si copil, un cabinet medical, grupuri sanitare, un oficiu, o sala de mese si diverse utilitati sanitare. Primaria a alocat 800 mii de lei pentru aceste lucrari, conform unei informari a Primariei Sibiu.
Aceste proiecte fac parte dintr-un demers mai larg de modernizare a spitalului. In 2013 au fost investiti 2 mil de lei pentru modernizarea clinicii spitalului. Incepand cu 2010 au fost investiti in total 5,2 milioane de lei pentru lucrari de reabilitare si extindere.

Sus