Oferte locuri de munca top

Proiectarea pentru 37 km DJ Agnita – Sighisoara, la licitatie

Proiectarea și asistența tehnică pentru 37 km ai drumului județean Agnita-Sighișoara au fost scoase la licitație, a anunțat autoritatea contractantă.

Până în data de 10 mai inclusiv, firmele de profil interesate să încheie un contract cu Consiliul Județean Sibiu pot depune oferte în SEAP pentru servicii de proiectare și asistență tehnică în cadrul proiectului ”Reabilitare DJ 106 Agnita – Sighișoara. Valoarea estimată a acestui contract este de 2.741.998,64 lei fără TVA.

Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu, a declarat: ”Ne ghidăm după principiul: Competiția naște calitate. Dorim să colaborăm cu operatori economici serioși, profesioniști, cu experiență în execuția unor servicii și lucrări de calitate, realizate la termenul asumat prin contract. Transparența Consiliului Județean Sibiu în ceea ce privește achizițiile publice este evidentă, toate licitațiile fiind publicate pe site-ul instituției și mediatizate prin materiale de presă”.

Proiectul tehnic se va elabora într-o perioadă de două luni de la semnarea contractului, iar asistența tehnică se va asigura până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a drumului, în lungime de 36,879 km.

Contractul de finanțare pentru Reabilitarea drumului județean DJ 106 Agnita-Sighișoara a fost semnat în data de 1 februarie 2018, valoarea totală fiind de 118.625.483,97 lei, inclusiv TVA.

Sursa de finanțare pentru această investiție sunt fonduri atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Operațional Regional.

 

Citiți și:

Proiecte de 36 mil lei pentru reabilitarea drumurilor judetene, aprobate

O unitate de urgenta va fi reabilitata, extinsa si dotata

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 2/ aprilie 2018cop-1-mare

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

ac1-mare

 

Sus