Oferte locuri de munca top

Proiect rezidenţial în centrul Capitalei

DSC07615Un număr de 56 de apartamente vor fi livrate anul acesta în Centrul Capitalei, în cadrul unui proiect imobiliar de 5 milioane de euro.

Prima fază a proiectului va fi finalizată în luna mai atunci când actuala clădire de pe strada Popa Nan 21 va fi refăcută şi 32 de apartamente vor fi scoase la vânzare. A doua fază a proiectului presupune construirea unui nou corp de clădire care va extinde suprafaţa proiectului la peste 6 mii mp.

Clădirea aflată în consolidare este structurată pe P+5 etaje, totalizând 32 de apartamente – garsoniere, 2, 3 și 4 camere și duplex-uri cu 2 camere.

“Alături de finisaje de foarte bună calitate şi multiple alte lucrări de modernizare şi consolidare, am obţinut ceea ce numim noi luxul accesibil – locaţie centrală, clădire impunătoare, plină de şarm şi eleganţă, interioare moderne ce pastrează însă şi pun în valoare detaliile eleganţei de altădată – tavane înalte, ferestre înalte şi decoruri tipice în spaţiile comune”, a declarat dezvoltatorul Răzvan Ivănică.

De asemenea, constructorul a prevăzut o fațadă ventilată, având ca finisaj exterior placi de fibro-ciment, culoarea gri-deschis.

Ansamblul rezidenţial va fi construit pe un teren de 1800 mp din Sectorul 2 iar în prezent peste 10 apartamente sunt deja precontractate, potrivit informaţiilor furnizare de dezvoltator.

Sus