Oferte locuri de munca top

Procedura ingreunata pentru o statie de cogenerare din Bacau

Proiectul „Instalatie de cogenerare II” demarat de Chimcomplex SA Borzesti se afla in faza de achizitie publica din noiembrie 2013, timp in care compania a publicat peste 20 de anunturi de achizitii publice.
Niciun anunt pentru statia de cogenerare de 110 kv/ 6kv nu apare la categoria atribuit.
Cel mai recent se refera la reluarea procedurii de Furnizare, montaj si punere in functiune instalatie de masura, comanda si semnalizare a statiei, contract de peste 170 mii lei. Anuntul expira pe 25 iulie, potrivit anuntului publicat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene.
Contractele au o valoare totala de peste 5 milioane de lei si durate de livrare / executie cuprinse intre 4 si 6 luni. Durata totala de implementare a proiectului este de 15 luni de la data atribuirii iar lucrarile de constructii si instalatii au fost estimate la 1,2 milioane de lei.
Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, Axa Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii, in contextul combaterii schimbarilor climatice, domeniul Energie eficienta si durabila (imbunatatirea eficientei energetice si dezvoltarea durabila a sistemului energetic din punct de vedere al mediului), operatiunea prijinirea investitiilor in instalatii si echipamente pentru intreprinderi din industrie.

Sus