Solplanet x AeroFix

Primul bloc din MetroCity Academiei, vândut 85% înainte de finalizare

MetroCity AcademieiConfirmând “încălzirea“ pieţei rezidenţiale, dezvoltatorii ansamblului MetroCity Academiei din Capitală declară că primul bloc din acest ansamblu a fost vândut în proporție de aproximativ 85%, cu două luni înainte de finalizarea lucrărilor.

În plus, sunt deja precontractate 10% din apartamentele incluse în cel de al doilea bloc, care urmează să fie finalizat în vara anului viitor.

Din cele 235 de apartamente cât va avea la finalizare ansamblul MetroCity Academiei din Bucureşti, primele 110 apartamente vor fi livrate în acest an. Primul bloc din ansamblu are 12 etaje și 110  unități, urmând să fie terminat la finalul acestui an, în timp ce restul de 125 locuințer, amplasate într-un bloc cu două tronsoane, vor fi  finalizate anul viitor.

Prețurile locuintelor din cadrul MetroCity Academiei pornesc de la 62.490 de euro + TVA pentru un studio cu o suprafață construită de 63 metri pătrați, de la 76.797 de euro + TVA pentru un apartament cu două camere cu o suprafață construită de 74 metri pătrați și de la 93.500 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, având o suprafață construită de 102 metri pătrați.

Sus