Oferte locuri de munca top

Primele trei cladiri AFI Park, inchiriate 100%

2551.jpg AFI Europe Romania a finalizat inchirierea primelor trei cladiri de birouri din proiectul AFI Park prin semnarea unui contract de pre-inchiriere pentru 6.000 de mp in AFI Park cu TELUS International Europe, furnizor de servicii Business Process Outsourcing (BPO).
TELUS International Europe a inchiriat cinci etaje in AFI Park 3 pentru o perioada de cinci ani. Tranzactia a fost intermediata de Colliers International.
George Didoiu, Senior Associate in cadrul Colliers International, a precizat:
„Romania se numara printre destinatiile preferate din ECE pentru outsorcing si offshoring; Bucuresti, in special, a inregistrat o crestere rapida a gradului de ocupare de catre astfel de companii in perioada 2010-2013. Cu toate acestea, o astfel de evolutie nu ar fi putut avea loc fara eforturile dezvoltatorilor cu un bun renume, precum AFI Europe, de a construi un stoc de spatii de birouri de clasa A solid si de inalta calitate.”
AFI Europe a semnat anterior un contract de pre-inchiriere cu Endava Romania pentru patru etaje din cea de-a treia cladire din AFI Park, cu posibilitatea de inchiriere de spatii aditionale, potrivit planurilor de extindere ale Endava.

Constructia AFI Park 3 a inceput in iunie 2013, iar cladirea urmeaza sa fie livrata clientilor sai la finalul acestui an
In luna aprilie a acestui an, AFI Europe a inceput constructia AFI Park 4&5, cea de-a patra faza a acestui proiect de birouri premiat, care este planificata pentru a fi finalizata in octombrie 2015.
AFI Park 4&5 va fi construita ca o singura cladire, deservita de doua receptii. Cladirea va avea o suprafata totala inchiriabila de 32.000 mp (GLA) dispusa pe 12 etaje de birouri, cu o parcare subterana pe doua niveluri si cu un parter ce va oferi spatii comerciale. Cladirea va avea o suprafata inchiriabila pe etaj de 3.000 mp.
AFI Europe opereaza in Romania din 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza AFI Palace Cotroceni.Proiectul se intinde pe o suprafata inchiriabila de peste 80.000 mp si ofera vizitatorilor peste 300 de magazine ale brandurilor locale si internationale.
In toamna anului trecut, AFI Europe a inaugurat AFI Palace Ploiesti, primul si singurul mall modern dezvoltat in centrul orasului Ploiesti, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial ofera o suprafata inchirabila (GLA) de 33.000 de metri patrati, disponibila pe doua etaje ce cuprind peste 100 de branduri nationale si internationale, alaturi de peste 7.000 de metri patrati de divertisment.
Mai mult, AFI Europe Romania va dezvolta in viitorul apropiat doua noi proiecte de retail, AFI Palace Arad, un parc de retail de 30.000 mp GLA, ce va fi construit in centrul orasului Arad pe un spatiu de 80.000 mp si AFI Palace B.Noi, un centru comercial de 36.000 mp GLA ce va fi dezvoltat in Bucurestii Noi din sectorul 1 al capitalei.
Pe segmentul cladirilor de birouri, AFI Europe Romania va dezvolta AFI Business Park Bucuresti, un parc de business clasa A cuprinzand 50.000 mp GLA, amplasat in imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott si a Parlamentului din sectorul 5 al capitalei. Parcul de afaceri va consta in doua cladiri de birouri de inaltime redusa si un turn de birouri.

Sus