Oferte locuri de munca top

Presanitas, abonată la licitaţii publice, percheziţionată de DNA

Stilles_MineralwasserSocietatea Presanitas, câştigătoarea a numeroase contracte publice de lucrări în oraşul Târgu Jiu, este în vizorul procurorilor de la Direcția Națională Anticorupție.

La sediul societăţii controlate de omul de afaceri Constantin Lungu s-au desfăşurat percheziţii în această dimineaţă. Potrivit unui comunicat DNA, s-au făcut percheziții la șase locații situate în județul Gorj.

Au fost percheziţionate locuinţa primarului din Târgu Jiu Florin Cârciumaru, sediul companiei Aparegio, plus alte trei locaţii.

În martie 2010 societarea Presanitas a fost declarată câştigătoarea contractului de reabilitare şi extindere a reţelelor de distribuţie a apei şi canalizare menajeră în Municipiul Tîrgu Jiu.

Oferta Presanitas a fost aleasă dintr-un număr de 13 oferte depuse, valoarea contractului fiind de aproape 30 milioane lei.

Dosarul de corupţie aflat acum pe masa procurorilor vizează, potrivit Mediafax, presupuse fraude cu fonduri europene destinate realizării unor lucrări la raţeaua de canalizare a oraşului. Faptele ar fi fost comise în perioada 2008-2015.

Sus