Oferte locuri de munca top

Ploiesti: S-au atribuit lucrarile de modernizare a liniei de tramvai 101

832.jpg Contractul de modernizare a linei de tramvai 101 din Ploiesti a fost incheiat vineri, 14 martie. Castigatorul licitatiei de atribuire a contractului de lucrari este asocierea SC Delta Antrepriza Constructii Montaj 93 SRL – SC Martin Rose Romania SRL – Martin Rose MBH&CO.KG – Elektroline a.s. Pretul ofertat de castigatoare a fost de 42,53 milioane lei, fara TVA.
Cu ocazia semnarii contractului Iulian Badescu, primarul Ploiestiului, a declarat: „Cresterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 101 cu lucrari vizand calea de rulare, statii cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilitati, material rulant, elemente de semnalizare si automatizare – etapa a II-a : str. Gheorghe Doja, de la intersectia cu str. Candiano Popescu, pana la Gara de Sud”.
Obiectul contractului de lucrari presupune realizarea lucrarilor de modernizare a infrastructurii de transport public, aferenta liniei de tramvai 101, etapa a II-a, pe o lungime de 5,850 km cale simpla de rulare.
Durata de executie fiind de 15 luni de la data semnarii contractului.
Sursa de finantare: bugetul local al Municipiului Ploiesti si asistenta financiara nerambursabila din cadrul Programul Operational Regional 2007 – 2013.

Sus