Oferte locuri de munca top

Piata de birouri are sanse de crestere in 2014

184.jpg Piata spatiilor de birouri are sanse sa creasca in 2014 comparativ cu anul precedent, pe fondul interesului manifestat de companiile internationale de IT si servicii externalizate, care vor sa isi deschida noi operatiuni in Romania, a declarat Marius Scuta, Head of Office Department & Tenant Representation Jones Lang LaSalle (JLL).
In Bucuresti se vor dezvolta noi poluri de birouri, prin livrarea unor proiecte importante in 2014, precum Green Gate, Green Court, City Offices si AFI Parc 2 si 3.
„Departamentul de birouri al Jones Lang LaSalle a avut un an exceptional in 2013, semnand cele mai mari tranzactii de pe piata de profil”, a declarat Marius Scuta.
Avand in vedere activitatea crescuta a clientilor, managementul local JLL a decis sa dezvolte si mai mult departamentul de birouri, infiintand o noua divizie Office Agency. Aceasta va fi condusa de Maria Florea, anterior manager al departamentului de birouri de la Colliers.
Marius Scuta va ramane sef al departamentului de birouri si al diviziei de reprezentare exclusiva a chiriasilor din cadrul acestui departament.
Noua divizie condusa de Maria Florea va veni in sprijinul diviziei de reprezentare exclusiva a chiriasilor (Tenant Representation), prin reprezentarea exclusiva a proprietarilor si a clientilor non-corporate pe partea de chiriasi, si va conferi clientilor acces la o gama larga de servicii de brokeraj si consultanta.
Prin cele doua divizii distincte de birouri, compania va asigura confidentialitatea si etica in afaceri, prin reprezentarea exclusiva doar a unei parti intr-o tranzactie, a mai precizat Marius Scuta.

Sus