Oferte locuri de munca top

Peste 1 mil mp, expropriati pentru largirea unui drum national

Pentru modernizarea și lărgirea la patru benzi a unei părți din drumului național cuprins între Bâldana – Târgoviște – Sinaia (DN 71) vor fi expropriate terenuri cu suprafeța totală de 1,3 milioane metri pătrați.

În total, vor fi despăgubiți proprietarii a 3.539 imobile proprietate privată.

Suma necesară exproprierilor a fost stabilită la 6.660.210 lei.

Guvernul urmează să aprobe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Modernizare  DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km 0+000-44+130 lărgire la patru benzi de circulaţie şi km 51+041-109+905 drum de două benzi “, precum și declanșarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată.

Culoarul de expropriere se află pe raza localităților Tărtășești, Răcari, Conțești, Sălcioara, Nucet, Comișani, Cornățelu, Văcărești, Ulmi, Târgoviște, Aninoasa, Doicești, Vulcana Pandele, Brănești, Băleni, Pucioasa, Moțăieni, Buciumeni, Fieni, Pietroșița și Moroeni din județul Dâmbovița și a localității Sinaia din județul Prahova.

Traseul DN 71 se desprinde din DN 7 la km 30+810, din localitatea Bâldana, traversează 22 de localități și se termină la intersecția cu DN1 în Sinaia la km 120+400 al DN1.

Proiectul de investiții are în vedere lărgirea la patru benzi de circulație a sectorului cuprins între Bâldana și Târgoviște, în timp ce pentru sectorul cuprins între Târgoviște și Sinaia drumul se menține la două benzi de circulație, cu îmbunătățiri ale elementelor geometrice ale traseului.

Indicatorii tehnico – economici ai obiectivului “Modernizare  DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km 0+000-44+130 lărgire la patru benzi de circulaţie şi km 51+041-109+905 drum de două benzi“ au fost aprobați de Guvern în anul 2018.

 

Descărcați aici Lista imobilelor propuse pentru expropriere

 

 

 

 

Citiți și:

Avem una dintre cele mai mici cote de impozitare a veniturilor din chirii din Europa

Un important producator de materiale de constructii pregateste extinderea capacitatii de productie

SF-ul pentru un drum de mare viteza, in pregatire

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus