Oferte locuri de munca top

Personalul va fi redus cu 10% la Ministerul Finantelor Publice

În timp ce la Ministerul Lucrărilor Publice numărul de posturi va fi redus cu 25%, la Ministerul Finanțelor Publice reorganizarea va duce la o scădere cu 10,5% a numărului de posturi.

Astfel, se are în vedere reducerea numărului maxim de posturi pentru aparatul propriu al Ministerului Finanțelor Publice de la 1.917 exclusiv demnitarii, la 1.715 posturi. Totodată, este propusă reducerea numărului de secretari de stat de la 6 la 4 posturi, precum și reducerea a 8 posturi aferente cabinetelor acestora.

Aceste modificări vin în urma analizei efectuată asupra structurii organizatorice și de personal a Ministerului, prin care s-a ajuns la concluzia că se poate reduce cu 202 numărul maxim de posturi al aparatului propriu al ministerului fără afectarea capacității de lucru a acestuia.

Posturile care vor fi reduse sunt vacante și ocupate.

Totodată, ministerul susține că reducerea cu două posturi de secretar de stat nu va afecta capacitatea managerială în cadrul ministerului.

Reorganizarea Ministerului Finanțelor Publice se va realiza în termen de maximum 45 de zile de la intrarea în vigoare a hotărârii de Guvern.

 

 

Citiți și:

Preturi mai mari la caramida si ciment, dar apar si promotiile

Hale si cladire de birouri, pe mai mult de 5 mii mp

Centura rutiera, in pregatire

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2020

 

Sus