Oferte locuri de munca top

Pentru noile parcuri din Constanta va fi lansat concurs de solutii

Noi parcuri urmează să fie realizate în municipiul Constanța. În vederea organizării concursului de soluții, primăria a cooptat Ordinul Arhitecților din România.

”Astfel, specialiștii din cadrul OAR vor lucra îndeaproape cu aparatul de specialitate din Primăria Constanța pentru a ne ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv esențial din viața orașului”, a precizat primarul Vergil Chițac.

Proiectul are în vedere crearea de noi spații verzi în tot orașul, plus două noi mari parcuri ce vor fi construite în zona DN 3C – Tomis Plus și în zona Bd. Tomis, pe malul lacului.

Acestea urmează să fie dotate cu echipamente de petrecere a timpului liber, de relaxare și cu infrastructura necesară practicării sportului în aer liber: piste de biciclete, terenuri de sport, zone de fitness în aer liber, locuri de joacă și așa mai departe.

De asemenea, vor fi amenajate zone pentru hamace, poieni pentru evenimente în aer liber și alte dotări ce vor servi activităților culturale și de agrement.

Primarul Vergil Chițac a declarat: ”Constanța suferă la multe capitole, iar cel al spațiilor verzi este unul dintre ele. Încetul cu încetul, Constanța continuă să se pună pe picioare și am încredere că, pe măsură pe vom face tot ce ne-am propus, veți fi încântați de noua față a orașului nostru”.

Sus