Oferte locuri de munca top

Pe autostrada Sibiu–Piteşti au început lucrările tehnice

Looking-down-National-Highway-Chittode-JunctionAsocierea Spea Ingegneria Europea – Tecnic Consulting Engineering a demarat lucrările tehnice pentru autostrada Sibiu–Piteşti.

Contractul implică realizarea de studii de trafic şi privind alternative de traseu, investigaţii de teren, activităţi de proiectare, evaluarea impactului asupra mediului, analiza cost-beneficiu şi modelul financiar, precum şi pregătirea documentaţiei de atribuire pentru viitoarele contracte de lucrări.

Contractul este împărţit în cinci secţiuni. Pentru tronsonul Sibiu – Boiţa (lotul 1) şi Curtea de Argeş – Piteşti (lotul 5), studiul trebuie realizat în maximum cinci luni, iar pentru celelalte secţiuni perioada de livrare a studiului este de până la un an.

Proiectul Autostrăzii Sibiu – Piteşti a fost identificat în Master Planul General de Transport ca fiind prioritate zero, astfel închizându-se Coridorul IV Pan European, Nădlac – Constanţa.

Autostrada Nădlac – Constanţa va avea lungimea de 116,64 km, iar valoarea proiectului este estimată la suma de 3,25 milioane euro.

Sus