Oferte locuri de munca top

ParkLake colaboreaza cu CBRE pentru a avansa procesul de inchiriere

565.jpg Dezvoltatorii ParkLake, joint venture-ul Sonae Sierra – Caelum Development, au inceput sa intensifice activitatea de inchiriere pentru centrul comercial. Consultantul imobiliar CBRE Romania a fost numit agent extern de inchiriere.
Lucrarile pentru noul centru comercial ParkLake, localizat in partea de est a Bucurestiului, in sectorul 3, au inceput din luna ianuarie. Centrul comercial reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro, iar deschiderea este programata pentru anul 2016. ParkLake va cuprinde aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana.
David Sharkey, CEO-ul Caelum Development, a precizat: „Continuam lucrarile de excavatie conform programului, iar acum intensificam activitatea de inchiriere pentru a consolida mix-ul de branduri pe care il oferim.”
Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul si va oferi o gama larga de activitati sportive si de petrecere a timpului liber in directa legatura cu Parcul Titan, aflat in imediata vecinatate a acestuia.
Centrul comercial este proiectat in conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate, inclusiv in termeni de confort, siguranta si eficienta de mediu. ParkLake va adopta solutii moderne de protectie a mediului, care au ca scop reducerea consumului de apa si energie electrica, precum si maximizarea ratei de reciclare atat pe perioada constructiei, cat si in faza operationala.
Centrul comercial urmeaza sa fie inaugurat in 2016.

Sus