Oferte locuri de munca top

ParkLake bate palma cu Carrefour

ParkLake

ParkLake

ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra şi Caelum Development în Sectorul 3 al Bucureştiului, tocmai a semnat cu Carrefour un contract privind vânzarea şi operarea zonei de hipermarket, lanţul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului.
Lucrările la proiectul ParkLake au început în luna ianuarie a acestui an, inaugurarea centrului comercial urmând să aibă loc în 2016.
În prezent, închirierea spaţiilor din ParkLake avansează în ritm rapid, acestea înregistrând un grad de ocupare de aproximativ 65% din suprafaţa totală închiriabilă.
Fernando Guedes de Oliveira, CEO, Sonae Sierra, a declarat următoarele: „Contractul semnat cu Carrefour subliniază calitatea ofertei centrului comercial ParkLake. Ne bucură foarte tare că un operator profesionist şi recunoscut la nivel internaţional va deţine şi va opera  spaţiul cheie cum este hipermarketul şi va deveni un partener al proiectului.”
Lucrările de construcţie a centrului comercial avansează. Etapa săpăturilor a fost finalizată, în curând vor demara lucrările la structură.
ParkLake reprezintă o investiţie de 180 milioane de euro. Centrul comercial va oferi magazine de retail pe o suprafata de 70.000 mp GLA şi 2.600 de locuri în parcarea subterană.

Sus