Oferte locuri de munca top

Parcare publica etajata, cu 145 de locuri

A fost aprobat Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea parcării publice etajate pe un teren situat în Zona centrală protejată, din municipiul Oradea, și anume pe str. Iosif Vulcan nr. 10 – 12.

Valoarea totală a investiţiei este de peste 13,54 milioane lei fără TVA, iar durata de execuție a obiectivului este preconizată la 12 luni.

Realizarea parcării supraterane pe str. Iosif Vulcan face parte din programul de construire de parcări supraterane și subterane în zona centrală a municipiului

Proiectul a fost elaborat de către Cofido SRL.

Viitoarea parcare va avea 145 de locuri și va fi edificată pe un teren de circa 4200 mp.

Conform soluției propuse, clădirea parcării va avea regimul de înălțime D+P+3E. Accesul auto și pietonal în clădire se va realiza prin partea sudică, dinspre str. Iosif Vulcan, având o lățime de 5,80 m.

Totodată, au fost prevăzute și două accese secundare pietonale, utilizate și pe post de ieșire de evacuare în caz de incendiu – unul pe latura nordică, iar al doilea opus, în sud.

În dreptul accesului principal este propusă amplasarea încăperii personalului de unde se supraveghează intrarea și ieșirea din parcare, de unde se și administrează întregul ansamblu. La parter se află grupurile sanitare pentru participanții din trafic. Etajele parțiale sunt legate între ele prin case de scară și lifturi bordate cu diafragme din beton armat. În cadrul parcării sunt prevăzute 145 de locuri de parcare, dintre care 6 sunt destinate utilizării de către persoane cu handicap. Pe lângă locurile de parcare auto mai sunt prevăzute și spații pentru biciclete și motociclete.

 

 

 

 

Citiți și:

Parc logistic, extins cu zeci de mii mp sc

Un nou hipermarket, in pregatire

Aproape 17 ha, in pregatire pentru functiuni rezidentiale

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2020

Sus