Oferte locuri de munca top

P3 va dezvolta un nou parc logistic langa Bucuresti

Dezvoltatorul P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în comuna Dragomirești Vale, din nord-vestul Bucureștiului, pe care vrea să construiască un nou parc logistic. Acesta va avea o suprafață de 80.000 de metri pătrați.

“România rămâne o piață strategică pentru P3. Credem că țara are un potențial de creștere ridicat.  Portofoliul nostru local a cunoscut o performanță remarcabilă în ultimii 3 ani, crescând de la 215.000 mp de depozite în 2015 la peste 380.000 mp în 2018. Prin această nouă achiziție ne reafirmăm angajamentul pe termen lung față de piața din România. Obiectivul nostru este de a continua expansiunea businessului local într-o manieră sustenabilă”, a declarat Ian Worboys, CEO P3.

Anul viitor va începe construcția primei hale din noul proiect.

„Această achiziție este un nou pas în realizarea strategiei noastre de extindere a prezenței P3 pe piața din România prin noi locații atât în București, cât și în alte părţi ale ţării. Suntem foarte entuziasmați să începem acest nou capitol al dezvoltării P3 în Romania și intenționăm să demarăm construcția primului depozit din acest nou parc – primul nostru proiect în afara parcului P3 Bucharest – în a doua parte a anului 2019”, a menționat Sînziana Pardhan, Director General P3 în Romania.

P3 mai deține în România parcul logistic P3 Bucharest, situat la intrarea pe autostrada A1, în comuna Chiajna.

 

 

Citiți și:

Ample obiective de investitii in pregatire in estul tarii

Un nou proiect rezidential in zona Pantelimon

A fost autorizat un bloc cu 10 niveluri la malul marii

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus