Oferte locuri de munca top

P3 a început extinderea parcului logistic de lângă Bucureşti

P3 BucharestPointPark Properties (P3) a început lucrările pentru extinderea parcului logistic P3 Bucharest (fostul Europolis Logistic Park), achiziţionat la începutul anului de la CA Immo.

Construcţia a demarat la sfârşitul lunii septembrie. Prima clădire, cu o suprafaţă de circa 28.000 de metri pătraţi închiriabili, va fi livrată la începutul lunii martie, ne-a declarat Nora Haţegan, Business Development Manager PointPark Properties (P3).

Această fază este dezvoltată speculativ, însă următoarea va fi realizată în funcţie de cerere. “Avem cereri de la companii pentru câteva spaţii personalizate. Suntem pregătiţi să lansăm noi faze la foc continuu”, afirmă doamna Haţegan.

Noua clădire va fi concepută conform standardelor europene de protecție a mediului, pentru a reduce costurile operaționale. Prin urmare, P3 va implementa soluții de reducere a costurilor cu energia și soluții tehnologice de dezvoltare durabilă precum iluminatul cu LED, panourile de fațadă eficiente energetic, sistemele de reducere a consumului de apă și un sistem complet de management al clădirii.

Parcul logistic, situat la intarea pe autostrada A1, dispune în prezent de o suprafaţă închiriabilă de 215.000 de metri pătraţi, ocupată aproape în totalitate. Totodată, parcul mai include şi circa 40 de hectare de teren care permit dezvoltarea a peste 160.000 de metri pătraţi de spații suplimentare, cu unități de la 5.000 la 50.000 de metri pătraţi.

La începutul anului, P3 a anunţat că va extinde parcul logistic de lângă Bucureşti cu 75.000 de metri pătraţi închiriabili.

 

Sus