Oferte locuri de munca top

Oradea: AIO va sustine lucrarile de la Palatul Vulturul Negru

Administratia Imobiliara Oradea (AIO) a investit 12,73 milioane lei in cursul anului trecut. Este o suma de aproape doua ori mai mica fata de cheltuielile de investitii inregistrate in 2011, de 21,56 milioane lei.
Comparativ cu anul trecut, cand AIO a realizat investitii de 13,24 milioane lei, suma este comparabila.
Cele mai mari investitii s-au realizat anul trecut in sectorul de cultura si recreere, 3,46 milioane lei, si in invatamant, 2,43 milioane lei. Obiectivele de investitii vizate au fost: Sala Sporturilor, bazinul olimpic si bazinul acoperit, Stadionul Municipal, Oraselul Copiilor, Cetatea Oradea.
Cu privire la activitatea AIO, viceprimarul Oradiei, Ovidiu Muresan, precizeaza: „Din punctul meu de vedere, efectele activitatii conducerii AIO ne asigura de fiecare data cadrul investitional necesar marilor investitii ale municipiului in acest an, iar pe anul 2013 pot afirma ca AIO si-a atins obiectivele propuse si si-a facut treaba”.
In acest an AIO intentioneaza sa finanteze lucrarile de reabilitare a paramentului exterior si sa repare invelitorile afrente Palatului Vulturul Negru. Se vor realiza reparatii capitale si la Cinematograful Transilvania. Totodata, AIO se va implica in reabilitarea de monumentelor istorice si a altor cladiri si va continua investitiile in unitatile de invatamant.

Sus