Oferte locuri de munca top

Noul Spital Judetean Sibiu, mai aproape de construire

Noul Spital Județean Sibiu a primit recent acordul de mediu, după cum au anunțat autoritățile județene. Pasul următor este obținerea autorizației de construire.

Raportul privind impactul asupra mediului pentru proiectul de construire a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost supus consultării publice începând cu 11 decembrie 2020.

Concluziile Raportului evidențiază faptul că:

* proiectul propus se realizează conform celor mai bune practici în domeniul sanitar, dotările şi echipamentele prevăzute sunt de înaltă performanță și la standarde europene;

* proiectul propus nu are efecte semnificative asupra mediului şi a sănătăţii umane în context transfrontier;

* impactul cumulat: amplasarea proiectului, mobilarea complementară a terenului, precum și măsurile propuse prin proiectul tehnic și soluțiile constructive, contribuie semnificativ la reducerea nivelului de zgomot la receptor și menținerea calității aerului în zonă.

„Este o investiție vitală pentru sănătatea județului nostru și mă bucur că avem cel mai avansat proiect de spital nou dintre cele care se derulează la acest moment în România. Avem toate avizele necesare și urmează într-un termen scurt să depunem documentația necesară pentru autorizația de construire”, a spus Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu.

În acest context, la începutul lunii martie, CJ Sibiu va depune proiectul la Primăria Municipiului Sibiu în vederea obținerii autorizației de construire.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus