Oferte locuri de munca top

Nou CEO la AFI Europe Romania

În funcția de CEO al companiei de dezvoltări imobiliare AFI Europe Romania a fost numit începând cu luna iulie a acestui an, Doron Klein. În prezent, el conduce operațiunile din Cheia ale companiei. Doron Klein îl va înlocui pe David Hay, care a ocupat poziția menționată în ultimii 7 ani.

Originar din Israel, Doron Klein are o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din mai multe țări din Europa Centrală și de Est, cu precădere pe cea din Cehia. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat poziția de CEO pentru operațiunile din Cehia, funcție pe care va continua să o ocupe.

Doron Klein are un MBA la Universitatea New York din Praga, Republica Cehă, și este fluent în ebraică, engleză și cehă.

David Hay, care a deținut poziția pentru ultimii 7 ani, s-a alăturat AFI Europe în 2006. Pe lângă rolul de CEO, David a mai ocupat, în trecut, poziția de CEO pentru regiunea Europa Centrală și de Est, fiind responsabil de operațiunile din Cehia, Polonia, Germania, Ungaria și Letonia.

În România, Doron Klein va lucra alături de o echipă de peste 130 persoane și va conduce operațiunile companiei, prezentă în mai multe orașe din țară.

Dintre toate piețele pe care operează, AFI Europe înregistrează cele mai solide operațiuni și cele mai bune rezultate pe piața din România, dispunând de proprietăți și proiecte care includ centre comerciale, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și mixte, acestea reprezentând o proporție semnificativă a portofoliului de active ale grupului.

 

 

VENTUS Compact – noua linie de unitati de tratare a aerului de la VTS

 

Citiți și:

Viitoare statie de metrou supraterana, in Capitala

Ansamblu de locuinte, birouri si comert, in pregatire in Capitala

Un colegiu din Bucuresti va fi extins cu fonduri europene

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus