Oferte locuri de munca top

Noi proiecte contractate in Nord-Vest

Un numar de 124 de contracte pentru proiecte cofinantate prin Programul Operational Regional au fost semnate luna trecuta in Transilvania de Nord.
Valoarea cumulata a contractelor semnate este de peste 93 de milioane de lei din care fonduri nerambursabile sunt aproximativ 76 de milioane de lei.
Dintre proiectele energetice, cele mai importante contracte semnate se refera la reabilitarea termica a blocurilor de locuinte din Satu Mare pentru care au fost semnate doua proiecte in valoare de 4 milioane de lei, iar pentru reabilitarea blocurilor din zona Iosia- Oradea vor fi investite 2,4 milioane de lei. Si locuintele din Cluj Napoca- lotul VIII vor fi reabilitate termic in urma unei investitii de peste 3 milioane de lei.
Companiile private vor beneficia si ele de fonduri europene. Societatea Alyomy SRL a primit o finantare de peste un million de lei pentru o fabrica de panouri fotovoltaice cu o capacitate de 10 MW/an.
Suma de 2,5 milioane de lei va merge pentru construirea unei fabrici de polistiren expandat si o alta de profiluri metalice in timp ce peste 10 milioane de lei insumeaza proiectele pentru retehnologizarea si dotarea cu utilaje a firmelor de constructii.

Sus