Oferte locuri de munca top

Noi dezvoltari imobiliare in nordul Bucurestiului

* Forte Partners va dezvolta Aviației Park

Dezvoltatorul Forte Partners a obținut o finanțare de 12 milioane de euro de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea proiectului rezidențial Aviației Park din București.

Aviației Park este amplasat în zona Aviației – Barbu Văcărescu și va fi format din 352 de apartamente cu una, două, trei și patru camere, în patru imobile. Prima fază a proiectului, compusă din 176 de apartamente, va fi livrată în ianuarie 2019. Investiția totală în dezvoltarea proiectului se ridică la 37 de milioane de euro.

Cele patru clădiri ale Aviației Park vor ocupa 3.700 mp, pe restul terenului (peste 11.000 mp) urmând să fie amenajate zone verzi, o piațetă și numeroase alei pietonale.

”Peste 6.000 de locuințe au fost anunțate spre dezvoltare în zona Barbu Văcărescu – Aviației”, afirmă Andrei Sârbu, vicepreședinte Coldwell Banker România.

* Viitor bloc in zona de nord

În primăvara anului viitor sunt programate să înceapă lucrările de construcție în București la un nou proiect rezidențial, dezvoltat de grupul spaniol Mantor.

Viitoarea clădire va fi situată la intersecția dintre Bvd. Pipera și Erou Iancu Nicolae, fiind estimată la o valoare de 6 milioane de euro.

Aceasta va include 47 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, dintre care 11 la parter, cu grădină privată și 4 penthouse-uri cu terasă.

Pe lista facilităților se regăsesc locuri de joacă pentru copii, piscină, spațiu dedicat pentru parcare.

„Ne-am propus să finalizăm construcția în vara anului 2019”, a declarat Tomas Manjon, managing partner Mantor.

 

Citiți și:

In ce ritm se dezvolta un ansamblu ce va avea aproape 1000 de case

 

Viitor ansamblu comercial, pe aproape 4 hectare in Bucuresti

 

Comnord ar putea iesi de la Bursa de Valori

 

Cine lupta pentru un contract de asfaltare de peste 4 mil euro

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus