Oferte locuri de munca top

NEPI finalizeaza doua centre comerciale in 2014

NEPI este singurul dezvoltator imobiliar care va livra centre comerciale noi in acest an. In Bucuresti, compania urmeaza sa finalizeze constructia parcului de retail Vulcan Value Center, cu o suprafata inchiriabila de 35.000 mp, situat pe Strada Preogresului. In tara, NEPI urmeaza sa livreze proiectul comercial Shopping City Targu Jiu, cu o suprafata de 27.000 mp. Astfel, oferta de noi centre comerciale pe piata locala va atinge in acest an cel mai scazut nivel de dupa 2005, potrivit unui raport al companiei de consultanta imobiliara JLL.
Situatia ar putea sa se schimbe radical anul viitor, cand este asteptata, numai in Bucuresti, livrarea unei suprafete de pana la 150.000 mp in noi centre comerciale. La aceasta se adauga alti 45.000 mp in Brasov.
Nivelul chiriilor in cele mai bune centre comerciale din Bucuresti se situeaza in prezent intre 60-70 de euro pe mp pe luna, iar tendinta este de crestere. Cele mai mari chirii sunt obtinute in AFI Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City, se mai arata in raport.

Sus