Oferte locuri de munca top

Neocity cauta noi oportunitati pe piata imobiliara

310.jpg Neocity Group a anuntat vanzarea proiectului City Park Mall of Constanta catre fondul de investitii New Europe Property Investment (NEPI) pentru suma de 81 milioane de euro. Tranzactia a fost incheiata la sfarsitul anului trecut.
Centrul comercial din Constanta dispune de o suprafata de aproximativ 29.000 mp si a fost livrat pe piata in anul 2008.
Aceasta reprezinta a doua tranzactie de anvergura operata de grupul Neocity, dupa vanzarea cladirilor de birouri Neocity Tower I si II din Bucuresti.
Neocity intentioneaza sa isi extinda activitatea pe piata imobiliara din Romania. „Mergand mai departe, avem incredere ridicata in viitorul pietei din Romania si, ca atare, suntem in cautare activa de noi oportunitati de a investi aici”, a declarat Nimrod Ben Ami, CEO Neocity Group.
„Vanzarea City Park Mall reprezinta cea mai mare tranzactie pe segmentul de retail si a doua cea mai mare tranzactie realizata intr-o singura faza din piata imobiliara din ultimii 5 ani. Trazactia reprezinta totodata un vot de incredere acordat pietei, care devine o tinta tot mai atractiva pentru investitori”, a declarat Robert Miklo, Associate Director in cadrul departamentului de Investitii al Colliers International, compania imobiliara care a asistat Neocity Group in derularea tranzactiei.

Sus