Solplanet x AeroFix

Maurer Imobiliare va începe cel de al doilea proiect din Braşov

Maurer Imobiliare - ansamblu Avantgarden 3 Brasov

Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Avantgarden 3 din Braşov, Maurer Imobiliare, va demara construcţia unui nou complex de locuinţe.

Proiectul, denumit Maurer Residence, va cuprinde 14 blocuri, totalizând 750 de apartamente. Acestea vor fi amplasate pe un teren de 3,6 hectare din zona Tractorul din nordul Braşovului.

Într-o primă fază vor fi construite două blocuri cu 8-9 etaje. Lucrările urmează să demareze spre sfârşitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie, astfel încât apartamentele din primele blocuri să poată fi livrate în decurs de aproximativ un an, ne-a declarat Liliana Ţene, director marketing Maurer Imobiliare.

Decizia dezvoltatorului de a lansa un nou proiect în Braşov a fost susţinută de vânzările record înregistrate în acest an în ansamblul Avantgarden 3, adaugă doamna Ţenea.

De altfel, Maurer Imobiliare va continua în paralel dezvoltarea fazei a doua a ansamblului Avantgarden 3 din cartierul Bartolomeu. În această etapă urmează să fie livrate circa 1.200 de apartamente.

Totodată, dezvoltatorul mai are în derulare proiectul Avantgarden 3 din Sibiu. Acesta ar urma să cuprindă la finalizare 1.800 de apartamente.

 

Sus