Oferte locuri de munca top

Mai multi angajati si salarii mai mari la Administrația Fondului pentru Mediu

Numărul de posturi și nivelul de salarizare în cadrul Administrației Fondului pentru Mediu vor fi restabilite printr-o ordonanță de urgență ce va fi aprobată astăzi de Guvern.

Printre programele guvernamentale administrate de AFM se  numără Casa Verde Fotovoltaice, Casa Eficientă Energetic și Iluminat Public.

Astfel, numărul maxim de posturi pentru Administraţia Fondului va fi de 350, exclusiv preşedintele, vicepreşedinții și secretarul general. În prezent, numărul maxim de posturi este de 256.

Viitor mare ansamblu rezidential in zona centrala a Bucurestiului

În același timp, personalul din cadrul AFM implicat în gestionarea Fondului pentru mediu din care se finanțează proiectele/programele de mediu va beneficia de majorarea salariului de bază cu până la 50%, în limita alocării bugetare, pe perioada desfășurării activității în acest domeniu.

Aceeași Ordonanță de Urgență mai stabilește și modificarea unor contribuții la veniturile Fondului pentru mediu, și anume:

* contribuţia de 2 lei/kg, datorată pentru diferenţa dintre cantităţile de deşeuri de ambalaje corespunzătoare obiectivelor minime de valorificare sau incinerare în instalaţii de incinerare cu recuperare de energie şi de valorificare prin reciclare şi cantităţile de deşeuri de ambalaje efectiv valorificate sau incinerate în instalaţii de incinerare cu recuperare de energie şi valorificate prin reciclare, de către:

– operatorii economici care introduc pe piaţa naţională produse ambalate;

– operatorii economici care importă/achiziţionează intracomunitar produse ambalate pentru utilizare/consum propriu;

– operatorii economici care supraambalează produse ambalate individual în vederea
revânzării/redistribuirii;

– operatorii economici care introduc pe piaţa naţională ambalaje de desfacere;

– operatorii economici care dau spre închiriere, sub orice formă, cu titlu profesional, ambalaje.

Global Investment Group Bucuresti – focusati pe performanta!

Sus