Oferte locuri de munca top

Global Investment Group Bucuresti – focusati pe performanta!

Lifestyle de calitate în ansamblul Global Residence Monolitului !

 

 

 

Cu 18 ani de experiență și peste 70 de proiecte finalizate, dezvoltatorul imobiliar Global Investment Group s-a impus pe piața de profil din România prin păstrarea celor mai înalte standarde de performanță în domeniu. Peste 2.000 de apartamente predate până acum beneficiarilor, peste 2.000 de clienți mulțumiți și sute de familii care urmează să se mute în noile locuințe.

Fondatorul Global Investment Group, Adrian Ruja, ne-a declarat „dat fiind faptul că cererea pe piața imobiliară continuă să fie mai mare decât oferta, ne-am implicat în mai multe proiecte rezidențiale de anvergură. Cel mai recent este Global Residence Monolitului, conceput pentru a îndeplini toate cerințele unui lifestyle de calitate”.

Calitate impecabilă și rafinament

Situat în imediata apropiere a stației de metrou Mihai Bravu, ansamblul rezidențial Global Residence Monolitului are un regim de înălțime unic în sectorul 3 al Capitalei, de 57 de metri, ceea ce va aduce proprietarilor apartamentelor de la etajele superioare o priveliște de vis asupra Bucureștiului.

Este vorba despre 4 corpuri de clădire, cu un total de circa 370 de apartamente. Corpul A cu 2S+P+16E este dat în folosință, Corpul B – 2S+P+16E va fi finalizat anul acesta, iar Corpurile C și D, 2S+P+18E și 2S+P+13E (ambele cu spații comerciale la parter), urmează să fie predate beneficiarilor în 2023.

Blocurile sunt construite pe structură de beton armat, pereții ce delimitează apartamentele sunt în totalitate din beton cu grosimea de 45cm, fiind placați cu rigips. Apartamentele se vând finisate la cheie, având parchet stratificat clasa de rezistența 32, gresie și faianță din Spania, uși de interior Pinum, baterii sanitare Grohe, obiecte sanitare Cersanit și Ideal Standard.

Mai trebuie menționat că terasele apartamentelor au suprafețe generoase – de până la 15 mp, sunt placate cu gresie și au posibilitate de închidere în întregime cu geam. Izolația exterioară este realizată cu vată bazaltică de 10cm EPS 80 și tencuială decorativă. Tâmplăria este în întregime din aluminiu de la Alumil.

Având o amplasare ideală, Global Residence Monolitului le asigură celor ce locuiesc sau vor locui aici varianta de a ajunge pe jos către principalele puncte de atracție ale zonei, respectiv Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor sau Delta Văcărești.

Pentru shopping, în apropiere se află Mall Vitan, dar și zona Dristor cu Mall Park Lake și Parcul IOR.

În plus, la etajul XI există câteva apartamente cu terase generoase, unde poate fi amenajată o grădină verde suspendată și chiar o piscină, pentru a avea tot confortul dorit.

Facilități de top pentru viitorii locatari

Deoarece regimul de înălțime este ridicat, cele 4 blocuri dețin toate avantajele avute de clădirile din această categorie, respectiv sisteme de siguranță executate la cele mai exigente standarde, precum și grad ridicat de rezistență seismică, cu fundație piloni la 25 m adâncime.

De asemenea, ascensoarele Shindler (pentru 6 – 8 persoane) – 630 kg – cu care vor fi dotate scările blocurilor sunt de ultimă generație, funcționale și în caz de incendiu, cablurile și panourile de comandă ale acestora rezistând timp de o oră la o temperatură de 600 grade Celsius.

Deloc de neglijat este și adăpostul antiatomic, prevazut cu kit-urile necesare supraviețuirii. Întreaga suprafață de la subsol are autorizație ISU, fiind dotată cu sistem de stingere foc – sprinklere.

Mai trebuie menționat că suprafața totală a subsolului ansamblului rezidențial are aproximativ 12.000 de metri pătrați, cu două niveluri de parcare, precum și boxe cu spații de depozitare.

Dezvoltatorul imobiliar nu a omis siguranța locatarilor, astfel că fiecare bloc va dispune de pază permanentă și de supraveghere video, iar în curtea interioară a ansamblului rezidențial cei mici se vor bucura de un loc de joacă cu un grad înalt de siguranță, conform normelor în vigoare.

Nu în ultimul rând, apartamentele Global Residence de 2, 3 și 4 camere sunt bine compartimentate, beneficiind și de videointerfon cu apelare telefonică la distanță.

”Suntem extrem de flexibili și atunci când vine vorba de achitarea prețului unei locuințe noi, venind în întâmpinarea clienților cu cele mai avantajoase variante, personalizate pentru nevoile fiecărui solicitant”, a mai menționat dezvoltatorul.

 

 

Sus