Oferte locuri de munca top

Lucrarile pe malurile Begai sunt in plina desfasurare

Malurile Canalului Bega, Timisoara, se afla in lucru de sapte luni. Pana la momentul de fata pe Splaiul Tudor Vladimirescu si Splaiul N.Titulescu in zona pasarelei Gelu, in zona C intre podul Traian – podul Michelangelo – podul Decebal si in zona D intre podul Decebal- podul Dacilor, zona E intre Podul Dacilor si podul Mihai Viteazul si pe Splaiul P.M. Draghici au fost realizate partial aleile si pistele de bicicleta, au fost finalizate toate lucrarile premergatoare de degajare a terenului de corpuri straine, sapaturi mecanizate, desfacere trotuare existente, dezafectare banci si cosuri de gunoi. De asemenea, pe aceste zone au fost executate lucrari la instalatia de iluminat public si anume: realizarea fundatiilor stalpilor, montare stalpilor si a cablului de iluminat.
A fost realizata structura pentru toate statiile de vaporetto (stalpi si platforma) si se lucreaza la rampele de lansare ambarcatiuni (platforme ISU). La rampa din amonte de pe Splaiul Morarilor este finalizata grinda de coronament si se lucreaza la zidul de sprijin, urmand sa se execute lucrari si la rampa din aval. Sunt in curs de executie si lucrarile de amenajare taluz.
Pe strazile Uzinei, Chopin si Splaiul N.Titulescu au fost executate lucrari la reteaua de alimentare cu apa, montare conducte de fonta si sunt in curs de executie lucrari pe Splaiul Nistrului si Splaiul Morarilor.
Pe strada Uzinei si pe Splaiul Morarilor a fost executata reteaua de alimentare cu apa din PHD 125 a imobilelor si au fost finalizate probele de presiune.
Intre Podul Mitropolit Andrei Saguna (Tineretii) si Podul Traian se executa lucrari la instalatiile de alimentare cu apa fantani (mal drept) precum si la conducta de alimentare cu apa din fonta DN500 (mal stang).
Pe Splaiul N. Titulescu in zona strazii Jiul si pe Splaiul P.M. Draghici au fost executate lucrari de canalizare din PAFSIN DN 300 si au fost montate separatoarele de hidrocarburi.
Proiectul se ridica la valoarea de 49,2 milioane lei (inclusiv TVA). Investitia beneficiaza de asistenta financiara nerambursabila de 34,11 milioane lei fara TVA acordata prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”.

Sus