Oferte locuri de munca top

Lucrarile pe DN Tulcea – Constanta vor incepe in doua luni

857.JPG Contractul de executie a drumului national dintre Tulcea si limita cu judetul Constanta urmeaza sa fie semnat. Dupa finalizarea procedurii in faza electronica, rezultatul procedurii de achizitie a fost transmis catre ofertanti.
Valoarea totala a investitiei se ridica la 50,14 milioane lei cu TVA, din care pentru anul 2014 a fost aprobata suma de 3,24 milioane de lei.
Lucrarile ar trebui sa inceapa in maxim doua luni.
Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, modernizarea se va face „sub exploatare” (traficul nu va fi inchis total, ci numai pe cate un sens/banda de circulatie, cu restrictii).
Potrivit autoritatilor tulcene un alt tronson de drum din judetul Tulcea care ar putea intra in reabilitare este DN 22E IC Bratianu – Garvan. Traficul in crestere a afectat drumul, iar problemele aparute pe aceasta sosea nu pot fi rezolvate prin lucrarile de intretinere periodica.
Obiectivul de investitii referitor la reabilitarea acestei portiuni de drum a fost introdus incepand cu 2014 in „Programul de reparatii capitale cu finantare” cu finantare de la bugetul de stat aprobat de CNADNR. La momentul de fata a fost demarata procedura pentru serviciul de expertizare a sectorului de drum, iar in 2014 vor fi elaborate documentatiile tehnice pentru obtinerea aprobarilor necesare, precum si pentru procedurile de achizitie a contractului de executie.

Sus