Oferte locuri de munca top

Lucrarile la Spitalul de Pneumoftiziologie Iasi au fost inaugurate

Proiectul de reabilitare si modernizare a Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi a fost lansat ieri, 22 ianuarie.
Lucrarile au fost demarate din luna noiembrie a anului trecut si urmeaza a se finaliza cel tarziu pe 11 iunie 2015, potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Iasi.
Executantul este compania CC Moldoconstruct SA Iasi. Oferta castigatoare a fost de 3,3 milioane lei, fara TVA, firma angajandu-se sa finalizeze lucrarea in 15 luni.
Valoarea totala a proiectului este de 9,75 milioane lei, din care 7,65 miloane lei reprezinta finantare nerambursabila. Perioada de implementare a proiectului este de 22 luni.
Lucrarile vor consta reabilitarea si modernizarea cladirii Ambulatoriului de Specialitate (situata langa Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie). De asemenea spatiile existente (demisol, parter, etaj 1 si 2) vor fi reamenajare creandu-se spatii cu functiuni noi.
Nu in ultimul rand proiectul prevede achizitionarea de dotari pentru imbunatatirea infrastructurii medicale din cadrul Ambulatoriului.
Cu privire la investitiile Consiliului Judetean Iasi in ambulatoriile spitalelor Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, precizeaza:
„Consiliul Judetean Iasi implementeaza patru proiecte de reabilitare a ambulatoriilor de specialitate, pentru fiecare dintre acestea reusind sa atraga fonduri europene. Ambulatoriul de la fostul Spital de Urgente „Sf. Ioan” a fost deja finalizat, iar lucrarile la Ambulatoriile Spitalelor „Cuza Voda”, de Pneumoftiziologie si de Neurochirurgie au fost demarate din a doua jumatate a anului trecut. Alaturi de investitiile care se vor face din fondurile Consiliului Judetean la spitalele monobloc „Sf. Maria” si cel de Neurochirurgie, lucrarile de modernizare a Ambulatoriilor sunt cele mai mari investitii in modernizarea, repararea si dotarea spitalelor din ultimul sfert de secol”.

Sus