Oferte locuri de munca top

Lucrarile la Parcul Drumul Taberei, pe ultima suta de metri

2378.jpg Primaria Sectorul 6 ar trebui sa incheie lucrarile de reamanajare a Parcului Drumul Taberei in maxim patru luni. In prezent santierul este in plina desfasurare.
Executia lucrarilor de reamenajare a celui mai mare parc din Sectorul 6 al Bucurestiului au demarat in mai 2013. Potrivit oficialitatilor perioada de executie este de un an si jumatate.
Pana la momentul de fata au fost finalizate lucrarile de amenajare a terenului si amenajare pentru protectia mediului, lucrarile de amenajare a unui spatiu de recreere pentru caini si zona labirint.
Aproape finalizate sunt lucrarile la zona scena si gradene concert – Corp D, spatii recreere adulti – pavilioane acoperite – Corp F, spatii de recreere destinate copiilor, realizare sisteme camere video – montare.
Fantana existenta in mijlocul lacului va fi reamenajata si modernizata. Se lucreaza intens pentru realizarea unei instalatii noi pentru un jet de apa cu inaltimea de 20 m si un iluminat arhitectural corespunzator.
Pasarela belvedere preia vizitatorul de pe aleea principala si urca cu o panta de maxim 8% pana la o inaltime de 6 m deasupra solului, oferind o imagine panoramica asupra parcului. Continuand pe traseul pasarelei, pietonul revine la nivelul solului si este din nou preluat de aleea principala.
Pasarela este metalica, iar pardoseala de uzura este din material compozit lemn-plastic (WPC), montat cu spatiu intre elemente pentru scurgerea directa a apei provenite din precipitatii.
Zona rezervata concertelor este alcatuita din scena pentru spectacole si evenimente.
Scena este amplasata in perimetrul lacului existent prin tunarea unei placi cu parapet din beton amprentat, ce se imbraca in deck din lemn pentru exterior.
Spatiile de recreere destinate copiilor nu se limiteaza la obisnuitele leagane si balansoare tipice, ci presupun si ansambluri de joaca de tipul casutelor, turnurilor, labirinturilor, ce au un rol important in dezvoltarea abilitatilor si deprinderilor copiilor.
Intotdeauna, in imediata vecinatate a locurilor de joaca vor putea fi regasite cismele cu apa potabila si o toaleta ecologica, cat si locuri de odihna pentru insotitorii celor mici. Locurile de joaca sunt imprejmuite cu gard din lemn finisat rotund.

Sus