Oferte locuri de munca top

Licitatiile pentru doua pasaje pe DN 76 si DN 79 au fost reluate

Procedura de achizitie pentru lucrarile la pasajele de pe DN 76 Deva-Oradea si DN 79 Arad-Oradea a fost reluata.
Primaria Oradea a trimis din nou spre publicare in sistemul de achizitii publice (SEAP) cererile de oferta pentru pentru „Amenajare intersectie prin pasaj denivelat intre drumul de centura al Municipiului Oradea si drumul national DN 76 Deva-Oradea” si „Amenajare intersectie prin pasaj denivelat intre drumul de centura al Municipiului Oradea si drumul national DN 79 Arad-Oradea”.
Anuntul pentru depunerea ofertelor pentru pasajul de pe DN 76 a fost publicat azi, 4 martie 2014, in SEAP, urmand sa fie publicat si cel pentru DN 79.
Cele doua proceduri de achizitie fusesera anulate anterior, in vederea revizuirii proiectelor, din cauza numarului relativ mare de clarificari solicitate de potentialii ofertanti.
Valoarea estimata a lucrarilor pentru pasajul de pe DN 76 Deva – Oradea este de 19,24 milioane, iar pentru cel de pe DN 79 Arad-Oradea de 19,95 milioane lei. Fondurile pentru derularea contractelor de achizitie sunt asigurate prin Programul Operational Regional 2007-2013 – Axa prioritara 1.

Sus