Oferte locuri de munca top

Licitatie pentru lucrarile la un centru de afaceri din Sibiu

Compania Trans Montana, specializata in servicii de expeditii si transport international de marfuri, va realiza in zona Industriala Vest din orasul Sibiu, o structura de sprijinire a afacerilor destinata IMM-urilor.
Contractul de finantare din fonduri nerambursabile a fost semnat, in prezent fiind in derulare procedura de stabilire a antreprenorului.
Investitia este estimata la aproape 20 de milioane de lei. Din valoarea totala, circa 10,514 milioane lei sunt fonduri nerambursabile, solicitate de catre beneficiarul proiectului.
Potrivit portalului http://www.raportuldeinvestitii.rowww.raportuldeinvestitii.ro, terenul pe care ar urma sa fie realizata constructia este amplasat pe strada Barcelona si are o suprafata de peste 15.500 mp.
Proiectul prevede construirea unei hale pentru productie si servicii, in corpul respectiv urmand sa existe si spatii pentru birouri. Suprafata utila a structurii de afaceri va fi de circa 5.700 mp. In viitorul complex de dezvoltare a afacerilor vor functiona cel putin un IMM si cinci microintreprinderi, care vor atrage dupa sine angajarea a aproximativ 80 de persoane.
Documentatia in baza careia se pot transmite ofertele pentru participarea la licitatie pentru stabilirea anteprenorului poate fi obtinuta atat de la beneficiarul investitiei cat si prin intermediul portalului anterior amintit.

Sus