Oferte locuri de munca top

Kromberg a achizitionat un imobil de 27.000 mp

Compania germana Kromberg & Schubert, producator de componente auto, achizitioneaza fabrica si terenul pe care le-a inchiriat in ultimii 10 ani de la Solvency Project. Decizia a fost luata in vederea extinderii capacitatii de productie.
Proprietatea, in suprafata totala de cca 27.000 mp, este plasata in localitatea Chisineu Cris in judetul Arad. Tranzactia de vanzare-cumparare a fost intermediata de JLL, care a reprezentat proprietarul.
Cristina Pop, directoarea departamentului industrial al JLL si responsabila pentru incheierea aceastei tranzactii, declara: „Proximitatea fata de coridoarele pan-europene, precum si existenta inginerilor si a muncitorilor inalt calificati in regiunea de Vest a Romaniei constituie argumente solide pentru companiile de productie straine, precum si pentru investitori pentru extinderea activitatii in Romania. Aceasta tranzactie demonstreaza increderea companiei germane in potentialul pe termen lung al pietei industriale romanesti si al pietei fortei de munca si ne asteptam la intrarea unor noi jucatori in perioada urmatoare.”
In prezent, Kromberg & Schubert opereaza patru centre in vestul si centrul Romaniei (Sibiu, Medias, Timisoara si Chisineu Cris). Fabricile lor produc sisteme electrice de inalta calitate pentru industria de automobile.

Sus