Oferte locuri de munca top

Judetul Tulcea, in vizorul investitorilor straini

2520.JPG Antreprenorii din Europa si Asia sunt interesati sa se implice in cele mai mari investitii ce urmeaza a fi realizate in judetul Tulcea.
O delegatie a Congresului International al Industriasilor si Antreprenorilor, care cuprinde asociatii nationale ale antreprenorilor din 23 tari din Europa si Asia, s-a intalnit in aceasta saptamana cu reprezentantii Consiliului Judetean Tulcea.
Reprezentantii Congresului au adus in discutie posibilitatea realizarii unui yacht club in zona Sulina si s-au ararat deosebit de interesati de podul ce va lega Tulcea de Braila.
Vasile Strat, vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea, a prezentat cele mai ample proiecte care ar urma sa demareze la nivelul judetului: „Vom avea mai multe lucrari de amploare, cele mai importante fiind podul de peste Dunare si drumul national cu patru benzi. Vom avea licitatii internationale, la care puteti participa”.
Principalele oportunitati de afaceri din judetul Tulcea (in special forme de colaborare public-privat) sunt cuprinse intr-un ghid, recent lansat de autoritati.

Sus