Oferte locuri de munca top

Judetul Cluj aloca bani suplimentari pentru asfaltarea drumurilor

Situația epidemiologică determinată de răspândirea coronavirusului SARS – CoV – 2, precum și decretarea stării de urgență la nivel național au impus suspendarea tuturor activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală din spații închise.

Ca urmare, autoritățile Județului Cluj au decis anularea programului anual de finanțare nerambursabilă de la bugetul județului Cluj pentru anul 2020 și a procedurilor de finanțare nerambursabilă, pentru acțiunile culturale, tineret și socio educaționale, sport și culte religioase și relocarea fondurilor.

În consecință, din totalul de 5,1 milioane lei deveniți, astfel, disponibili, 3,1 milioane lei vor fi alocați pentru a răspunde necesităților spitalelor din subordinea Consiliului Județean și ale sistemului de sănătate, în vederea limitării efectelor pandemiei de Coronavirus SARS-COV-2.

Totodată, plenul reunit al forului administrativ județean a hotărât și alocarea suplimentară a 2.000.000 lei pentru continuarea lucrărilor de întreținere curentă și periodică a rețelei de drumuri județene.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2020

Sus