Oferte locuri de munca top

Ion Stefan: Nu vom inchide nici un santier PNDL

”Nu vom închide niciun șantier și nu vom bloca nicio lucrare derulată corect prin PNDL I și II. MLPDA are banii necesari susținerii acestor investiții și, periodic, va face transferul de sume către UAT-rile din România care derulează astfel de proiecte”, a precizat Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației.

Ministerul Lucrărilor Publice a virat ieri peste 47 milioane de lei în conturile unităților administrativ-teritoriale care au depus solicitări pentru decontarea bunurilor/serviciilor/lucrărilor executate pentru 117 obiective de investiţii, finanţate prin cele două etape ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

”Comunitățile locale din România au nevoie de continuitate în realizarea investițiilor necesare populației. Adresez o solicitare fermă către UAT-uri, către antreprenori, către muncitorii care lucrează în aceste zile, toată lumea să își ia absolut toate măsurile de protecție sanitară pentru a se evita infectarea!”, a mai spus ministrul Ion Ștefan.

 

 

Citiți și:

Proiect rezidential cu 47 mii scd, autorizat

Ansamblu de trei blocuri, autorizat

Aproape 22 mil euro pentru modernizarea unui drum regional

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus