Oferte locuri de munca top

Investitori turci vor sa investeasca inca 100 de milioane de euro in imobiliare

Până la sfârşitul anului viitor urmează să fie finalizat primul proiect imobiliar din România al dezvoltatorului turc Caba Group. Totodată, dezvoltatorul are în curs de achiziţie alte două terenuri în Bucureşti pentru viitoare proiecte.

“Vrem să investim în proiectele din România cel puţin 100 de milioane de euro în următorii cinci ani”, a declarat Cahit Balyen, preşedintele Caba Group.

Primul proiect al investitorilor turci, ansamblul rezidenţial 102 The Address, situat în Bucureşti, pe Barbu Văcărescu nr. 102, va cuprinde 273 de apartamente în trei blocuri alipite.

De asemenea, proiectul va mai include circa 3.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 12 mici spaţii de birouri, cu suprafeţe de până în 195 de metri pătraţi. Ansamblul va fi deservit de peste 500 de locuri de parcare, atât supraterane, cât şi pe cele trei niveluri subterane.

Lucrările au demarat la începutul anului curent, iar în prezent sunt în curs de turnare fundaţiile celor trei blocuri. Proiectantul şi totodată constructorul ansamblului este compania Visio Construction.

Prețurile de achiziție în ansamblul 102 The Address pornesc de la 90.000 de euro, respectiv de la 1.500 euro pe metru pătrat construit.

Caba Group reprezintă un grup de companii cu activităţi în construcții și imobiliare, producția de energie electrică din surse regenerabile și turism. Activitatea de construcții a început încă din 1998 sub denumirea CABA și a constat în construcția de proiecte de infrastructură de mare anvergură și locuințe în Ankara și alte orașe majore din Turcia.

 

Cititi si

Construirea unui mare ansamblu imobiliar va demara pana la finele acestui an

Aproape 100 mil lei pentru o varianta ocolitoare

Nou proiect de parc industrial pe 7,5 hectare

Viitor mare ansamblu imobiliar pe un teren de peste 2 ha in Bucuresti

O companie de distributie isi va construi trei hale

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.6/sept 2018

Sus