Oferte locuri de munca top

Investitii in unitatile de invatamant din judetul Dambovita

272.jpg Aproape 11 milioane lei vor fi investite in reabilitarea si modernizarea a doua unitati de invatamant din judetul Dambovita.
Lucrarile vor fi partial finantate prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale”. Contractele de finantare pentru cele doua proiecte au fost incheiate in joi, 23 ianuarie.
Astfel, Scoala Generala Tartasesti, judetul Dambovita, va fi reabilitata si modernizata printr-un proiect in valoare de 4,43 milioane lei. Din aceasta suma fondurile nerambursabile se ridica la 2,9 milioane lei. Contributia de la bugetul statului la proiect va fi 444.019 lei, iar cea a beneficiarului de 68.700 lei.
Se vor executa lucrari de consolidare, reabilitare si modernizare a cladirilor Scolii Generale cu clasele I – VIII Tartasesti, ce vor fi dotate cu echipamente specifice. De asemenea, proiectul vizeaza construirea unei sali de gimnastica, ce va fi dotata cu echipamente specifice, vestiare si grupuri sanitare.
Contractul de finantare are o durata de implementare de 19 luni.
Cea de-a doua investitie vizeaza reabilitarea, modernizarea si dezvoltarea Colegiul National „Vladimir Streinu” din orasul Gaesti.
Proiectul are o durata de implementare de 20 de luni, iar valoarea totala este de 6, 49 milioane lei. Din aceasta suma fondurile nerambursabile acordate prin Fondul European de Dezvoltare Rurala se ridica la 4,3 milioane lei.
Pana in prezent, in judetul Dambovita au fost depuse in cadrul Programului Operational Regional 30 de proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii educationale. Din acestea s-au semnat contractele pentru 24 de cereri de finantare, prin care se solicita fonduri nerambursabile in valoare totala de 135,51 milioane lei.

Sus