Oferte locuri de munca top

Investitii de 2,5 mil. euro receptionate in comuna Teaca

914.jpg Lucrari in valoare de 2,5 milioane de euro au fost receptionate la inceputul acestei saptamani la Teaca, judetul Bistrita-Nasaud.
Gradinita reabilitata si utilata, 8,3 km de drumuri comunale asfaltate, 8,2 km retele noi de canalizare, patru statii de pompare si o statie de epurare sunt investitiile receptionate in urma implementarii de catre administratia locala a comunei Teaca, a unui proiect cu finantare europeana nerambursabila.
In urma inspectiei lucrarilor, Presedintele Consiliului Judetean a declarat: „Comuna Teaca este o comunitate foarte importanta pentru noi si voi face tot ce tine de mine pentru a-l sprijini pe domnul primar in procesul de modernizare al comunei.”
Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud va transmite in aceasta saptamana spre aprobare aprobare la Autoritatea de Management POS-Mediu, lista cu investitii prioritare pentru Masterplanul de apa si canalizare 2014-2020. Valoarea totala a propunerilor se ridica la 138 milioane de euro. Comuna Teaca este cuprinsa cu o investitie de circa 6 milioane de euro.

Sus